Snel naar...

MijnGezondheid.net

mgnlogo

Alle huisartsenpraktijken van HOED Lupine maken gebruik van Mijngezondheid.net (MGn). Dit is een moderne manier van communicatie met uw huisartsenpraktijk. 

Het is voor patiënten van alle praktijken mogelijk  gebruik te maken van MijnGezondheid.net. Klik op het plaatje rechts om direct naar MGn te gaan. Het gebruik kost u niets, u moet zich wel aanmelden via de website. Later kunt u inloggen met DigiD. 

Dit is een veilige manier waarmee u via internet afspraken kunt maken, uitslagen kunt inzien, uw huisarts een vraag kan stellen en medicatie kan herhalen. U hoeft dus niet eerste de assistente of de huisarts te bellen, maar u regelt alles direct zelf via internet. Een verzoek vanuit de huisartsen: wilt u een dubbele afspraak maken als u meer dan 10 minuten tijd nodig denkt te hebben? 

In de nabije toekomst zal het mogelijk zijn om de mogelijkheden van MGn ook via de app te gebruiken. 

Ook krijgt u via MijnGezondheid.net de uitslagen (uiteraard mét uitleg en commentaar van uw huisarts) van bijvoorbeeld bloedonderzoek. U kunt uw uitslagen opvragen en de adviezen bekijken in uw eigen tijd en zonder de assistente te hoeven bellen. 

Bekijk onderstaande demonstratie van MijnGezondheid.net voor meer informatie:

Al aangemeld? Dan kunt u meteen inloggen!

Klik op de knop Inloggen om in te loggen op MijnGezondheid.net:

Inloggen

Als u gebruik wilt maken van MijnGezondheid.net dient u een Digid inlogcode met SMS functie te hebben (zie hier en voor veelgestelde vragen hier).

TIP Als u de eerste keer inlogt in MijnGezondheid.net raden wij u aan om onder Voorkeuren aan te geven hoe u wilt dat u gesignaleerd wordt als er een uitslag beschikbaar is, of als er een antwoord op uw e-consult is gegeven. Dit kan met een e-mail-bericht. U kunt vanuit dit scherm ook een testbericht versturen naar uzelf, om te kijken of het werkt. Vergeet niet om uw spamfilter zó in te stellen, dat berichten van MijnGezondheid.net worden doorgelaten!

Nog niet aangemeld? Dan moet u zich eenmalig aanmelden.

U kunt zich gratis aanmelden voor MijnGezondheid.net door op de knop van uw praktijk te klikken:

Ik ben patiënt bij dokter Hoogendoorn   Ik ben patiënt bij dokter Nijessen

Ik ben patiënt bij dokter van Gemeren   Ik ben patiënt bij dokter Obaidy

SSG Lupine   OK original Keurmerk LD NPA NHGpa RGB

Huisartsenpraktijk Lupine
Praktijken van Gemeren, Nijessen, Obaidy en Vrugte
Lupinesingel 85
2403 CM Alphen aan den Rijn

AOEL logo email

SSG Lupine is onderdeel van Alphen op één Lijn.