Snel naar...

Contact

Telefoon: 0172-235 970
Fax: 0172-235976

Adres en route

Spoed

Als elke seconde telt: 112
Binnen kantooruren: 0172-469 020
Buiten kantooruren: 088-42 74 700

Uw online dossier

MGNLogo nieuw

Online afspraken maken, e-consult met uw huisarts, herhaalrecepten aanvragen en uw medisch dossier vindt u op MijnGezondheid.net.

Meer uitleg Direct inloggen

Thuisarts

thuisarts

Zoekt u betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte? Kijk dan op thuisarts.nl, een website met betrouwbare en onafhankelijke informatie van uw huisarts.

Ga naar thuisarts.nl

Welkom op de website van HOED Lupine. Op de site vindt u meer informatie over de huisartsenpraktijken Van Gemeren, Hoogendoorn, Nijessen en Obaidy, gevestigd in Gezondheidscentrum Lupine in de wijk Ridderveld in Alphen aan den Rijn.  Kijk voor het laatste nieuws over de praktijk op de 'Nieuws-pagina'. Voor een afspraak maken, e-consult, medicatie herhalen kunt u ook gebruik maken van Mijngezondheid.net

Nieuws van uw huisarts

Informatie over de huisartsenzorg

De huisartsenzorg ziet er anders uit tijdens de corona-pandemie. We weten niet hoe lang deze pandemie nog zal duren. Deze aanpassingen vragen van onze patiënten en van ons team flexibiliteit. We doen ons uiterste best om u op een zo goed mogelijke, persoonlijke, manier te helpen, via telefonisch of online contact, via onze spreekuren en bij ieder ander contact. 

Bezoek alleen op afspraak

U kunt alleen op afspraak worden geholpen: dit geldt voor alle spreekuren en ook voor bloedafname. Belt u dus altijd eerst met de assistente. 

Bij de entree van de praktijk wordt een gezondheidscheck gedaan en gecontroleerd of u een afspraak heeft.

Neem de hygiënemaatregelen in acht. De wachtkamer is ingericht op 1,5 meter afstand tussen mensen te houden en het ventilatiesysteem is hierop ingericht. Wij zorgen met de planning van afspraken dat de wachtkamer nooit te vol zit. Kom niet te vroeg, hoogstens 5 minuten en wacht bij een volle wachtkamer even buiten. Ook de huisartsen en assistentes nemen extra hygiënemaatregelen. Zo houden we in de spreekkamer voldoende afstand. Bij het lichamelijk onderzoek is dit niet mogelijk, maar alleen bij uitzonderhing doen wij een mondkapje op en handschoenen aan. Wij geven u geen hand, maar u bent natuurlijk welkom. 

Bloedprikken op de praktijk is mogelijk, maar alleen op afspraak!

Blijf thuis bij klachten

Blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact en laat uw testen via de GGD. 

U kunt de praktijk alleen binnenkomen op afspraak.
Kom dus niet zonder afspraak naar de praktijk toe. Dit doen wij om onszelf en uzelf te beschermen tegen besmetting met het coronavirus.

Voorkom besmetting

Voorkom besmetting met virussen:

  • Was regelmatig uw handen.
  • Nies en hoest in uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Geef geen handen.
  • Voorkom het aanraken van uw gezicht.
  • Vermijd zo veel als mogelijk sociale contacten.
  • Volg aanwijzingen van zorgverleners en de overheid op.

Overige vragen

Onze advies is de betrouwbare website www.thuisarts.nl . Hierop staat goede informatie over corona en over andere klachten die niets met corona te maken hebben. Onze assistentes en de huisartsen verwijzen hier actief naar. 

Voor andere vragen en antwoorden kunt u kijken op de website van het RIVM of bellen met het door de overheid ingestelde telefoonnummer 0800-1351 (gratis).

Lupine neemt deel aan ELAN

 

Uw gegevens voor de beste zorg

We willen u graag melden dat wij naast het opleiden van huisartsen nu ook op het gebied van onderzoek samenwerken met het Leids Universitair Medisch centrum (LUMC) om de gezondheid en zorg te verbeteren voor u zelf en de mensen in onze wijk en stad. Deze samenwerking heet ELAN (Extramuraal Leids Academisch Netwerk).

Onderzoekers gebruiken een gecodeerde kopie van uw digitale medische gegevens, soms aangevuld met gegevens uit andere registraties. Gegevens zoals uw naam en adres en wie uw huisarts is worden niet verstrekt aan de onderzoekers.

Als u dit niet wilt kunt u dit aangeven bij ons. Voor meer informatie zie de ELAN- patiëntenfolder, op internet (www.lumc.nl/elan) of in onze wachtkamer.

 

Nieuws van Alphen op één Lijn

Klik op de cover hieronder om de laatste editie van het magazine BETER van Alphen op één Lijn te lezen!

beter zomer2020

SSG Lupine   OK original Keurmerk LD NPA NHGpa RGB

Huisartsenpraktijk Lupine
Praktijken van Gemeren, Hoogendoorn, Nijessen en Obaidy
Lupinesingel 85
2403 CM Alphen aan den Rijn

AOEL logo email

SSG Lupine is onderdeel van Alphen op één Lijn.