Snel naar...

MedGemak-app: voor uw gemak!

Een nieuwe ontwikkeling op e-health gebied: de MedGemak-app. Alle faciliteiten van MijnGezondheid.net vindt u hierin terug: het e-consult (tegenwoordig met bijlagen zoals een foto), afspraken maken bij uw eigen huisarts, uw medicatieoverzicht en het herhalen van medicatie. Inmiddels gebruiken enkele honderden van onze patiënten MGn en dus ook de app. Bent u de volgende ? Op 24 januari komen de ontwikkelaars van de app op onze praktijk laten zien hoe MedGemak voor u werkt, zij zijn dan op de praktijk en laten u zien hoe u het kunt gebruiken. Als u problemen ondervindt kunt u deze ook direct bespreken. Hopelijk tot dan! 

De patiënten-app MedGemak is onderdeel van MijnGezondheid.net

U kunt meer informatie vinden over de app op de website van Pharmapartners, de ontwikkelaar van het huisartseninformatiesysteem en onze partner in online gezondheidszorg. De app is beschikbaar voor Android en iPhone via Google Play of via de Appstore.

De app is net zo veilig als u apps om te bankieren. De app maakt gebruik van twee factor authenticatie via DigiD en voldoet daarmee aan de eisen van deze tijd op het gebied van privacy. Deze kwaliteitseisen kunt u ook terugvinden in ons privacyregelement.

 

 

 

SSG Lupine   OK original Keurmerk LD NPA NHGpa RGB

Huisartsenpraktijk Lupine
Praktijken van Gemeren, Nijessen, Obaidy en Vrugte
Lupinesingel 85
2403 CM Alphen aan den Rijn

AOEL logo email

SSG Lupine is onderdeel van Alphen op één Lijn.