Snel naar...

Update MGn en LSP

Maakt u al gebruik van Mijngezondheid.net ? Inmiddels gebruiken veel van onze patiënten MGn en ervaren het positief! En wat is dat Landelijk Schakelpunt (LSP) nu eigenlijk ? U houdt zelf de regie: wat kunt u zien en wie kan wat van u zien. U kunt het aangeven en u bent de baas.

Onze praktijk maakt gebruikt van Mijngezondheid.net, met dit portal kunt u inloggen in uw dossier en online een vraag stellen aan uw huisarts, een afspraak maken of medicatie herhalen.

Recent is er een nieuwe update uitgevoerd: menu's zijn toegankelijker, u kunt bij het e-consult nu bijlagen toevoegen en direct vanuit MGn uw medicatiepaspoort en medicatieoverzicht printen.  Komen er nieuwe uitslagen binnen, bijvoorbeeld bloedonderzoek wat langer duurt, dan krijgt u daar direct bericht van. Met deze updates wordt MGn nog makkelijker toegankelijk.

 MGN 280

Ook het Landelijk Schakelpunt is belangrijk voor uw zorg: als u toestemming geeft kan een zorgverlener die een behandelrelatie met u aangaat (zoals de specialist waar u naar bent verwezen, of de apotheek van het ziekenhuis of in uw wijk) uw medicatie-dossier en belangrijkste voorgeschiedenis raadplegen. Dit kan van belang zijn in de avond- en nachtzorg bijvoorbeeld. Wij adviseren u aan te melden voor het LSP. Dat kan via de praktijk of via de website www.volgjezorg.nl Op deze site kunt u ook zien wie inzage heeft in uw dossier.

logo

 

 

SSG Lupine   OK original Keurmerk LD NPA NHGpa RGB

Huisartsenpraktijk Lupine
Praktijken van Gemeren, Nijessen, Obaidy en Vrugte
Lupinesingel 85
2403 CM Alphen aan den Rijn

AOEL logo email

SSG Lupine is onderdeel van Alphen op één Lijn.